t: +386 1 839 45 87m: +386 31 644 911

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Solarni sistem, hitri izračun

Solarne-hise-ISP

Primer izačuna solarnega sistema 

Verjetno se kdaj sprašujete, koliko sončnih kolektorjev "na palec" bi potrebovali za Vašo hišo oz. kakšen solarni sistem bi bil primeren. Pravzaprav so to lahko izračuna zelo hitro, s kar visoko natančnostjo. 

Preberi več

Lesna biomasa

ISP biomasa peleti drvaSlovenija uvaža kar tri četrtine energije kot so tekoča goriva, zemeljski plin ter druga sredstva in je energetsko zelo odvisna od sveta - predvsem pri cenovni politiki. Zato naša prihodnost temelji na uporabi lastnih obnovljivih virov energije.

Za boljšo prihodnost ogrevajte z lesno biomaso...

Preberi več

Energetska sanacija stavb

 Nudimo vam celostne rešitve na področju: inženiringa, projektiranja in izvedbo vseh vrst cevnih inštalacij, inštalacij prezračevanja in klimatizacije za objekte z nizko in učinkovito rabo konvencionalnih in alternativnih virov energije.

Preberi več

Okvirni solarni podatki

ISP Solarno ogrevanje 01Toplota, ki jo odda sonce:

Skorajda 1/3 celotne energije se v Sloveniji porabi za ogrevanje prostorov. Načini gradnje, ki varčujejo z energijo, predvsem pa varčni ogrevalni sistemi, lahko to porabo občutno zmanjšajo in s tem doprinašajo k manjši porabi fosilnih virov energije in zaščiti okolja. 

Preberi več

KOTLOVNICA

ISP ogrevanje kotlovnicaNi nujno, da je kotlovnica zaprašen, neugleden element okolja...

Emisije ogljikovega dioksida iz ogrevalnih naprav znašajo letno 200 milijonov ton (od skupno 1000 milijonov ton emisij v CO2) zato ima stroka ogrevalne tehnike veliko odgovornost za varstvo okolja. S kondenzacijsko tehniko se lahko te emisije občutno zmanjšajo.

Preberi več

Dimniški sistemi JEREMIAS

V podjetju smo imeli predstavitev dimovodnih sistemov Jeremias. To podjetje v Evropi že vrsto let zelo uspešno sodeluje s podjetjem Viessmann in v celoti izpolnjuje potrebe pri vseh njihovih vrstah ogrevalnih sistemov.

Preberi več

BIOMASA - Okolju prijazno ogrevanje

ISP biomasa ogrevanje kotlovnicaPosledica sedanjega razvoja industrije in celotnega potrošništva je prekomerno izkoriščanje fosilnih goriv. Pri procesu nastajanja fosilnih goriv se je iz ozračja porabljal ogljikov dioksid, ki se je milijone let shranjeval pod zemeljsko površino (šota, premog, nafta, plin in drugi).

Preberi več

Hidravlično uravnoteženje

ISP hidravlicno uravnotezenje 01

Ali se Vam zdi ogrevanje Vašega bloka prevelik strošek? Ali je Vaš mesečni račun ogrevanja prevelik glede na udobje bivanja? Plačujete ogrevanje vašega soseda?

Preberi več
Na vrh strani...