t: +386 1 839 45 87m: +386 31 644 911

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Energetska sanacija stavb

 Nudimo vam celostne rešitve na področju: inženiringa, projektiranja in izvedbo vseh vrst cevnih inštalacij, inštalacij prezračevanja in klimatizacije za objekte z nizko in učinkovito rabo konvencionalnih in alternativnih virov energije.

Glede na to, da je še vedno preveč zelo potratnih objektov, v našem podjetju strankam nudimo energetsko sanacijo le-teh. Izdelujemo projekte energetskih sanacij, ki omogočajo ugotovitev trenutnih stroškov ogrevanja objekta in izračun možnosti znižanja stroškov z ogrevanjem objekta po opravljeni energetski sanaciji objekta.

Odločitev za energetsko sanacijo stavb pa terja temeljit premislek, zato vam v prvi vrsti omogočamo izračun ocene investicije, na podlagi katere se lahko stranke lažje odločajo glede kompleksnosti in  širine sanacije objekta.

Poleg tega pa našim strankam nudimo tudi pomoč pri pridobivanju kreditov okolijskih naložb in nepovratnih sredstev s strani države, ki jih razpisuje EKO Sklad.

ISP D.O.O. vam nudi celostne rešitve na področju: inženiringa, projektiranja in izvedbo vseh vrst cevnih inštalacij, inštalacij prezračevanja in klimatizacije za objekte z nizko in učinkovito rabo konvencionalnih in alternativnih virov energije, kot so:

  • izdelava projektne dokumentacije za energetsko sanacijo,
  • analiza stanja ter vgradnjo sistemov za merjenje porabe energentov,
  • izvedbo energetske sanacije  objektov (prezračevalni sistemi , ogrevalni in hladilni sistemi, priprava sanitarne vode,regulacija sistemov)
Na vrh strani...