t: +386 1 839 45 87m: +386 31 644 911

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Hidravlično uravnoteženje

ISP hidravlicno uravnotezenje 01

Ali se Vam zdi ogrevanje Vašega bloka prevelik strošek? Ali je Vaš mesečni račun ogrevanja prevelik glede na udobje bivanja? Plačujete ogrevanje vašega soseda?

Zakaj ne bi varčevali z ogrevanjem in si v teh kriznih časih prihranili z vgradnjo termostatskih ventilov in hidravličnega uravnoteženja sistema do 35% manjše mesečne položnice za ogrevanje ter si s tem zagotovili boljše udobje bivanja v Vašem stanovanju?

ISP hidravlicno uravnotezenje 02Prava rešitev je sistem hidravličnega uravnoteženja Vašega sistema ter vgradnja termostatskih radiatorskih ventilov, poleg vgradnje delilnikov ogrevanja z daljinskim odčitavanjem dejanske porabe energije posameznega prostora. Tako si lahko izkoristite posodobitev Vašega ogrevalnega sistema in s tem zmanjšate stroške ogrevanja, plačujete samo dejansko porabljeno energijo, zagotovite večje udobje bivanja in zmanjšate porabo energije.                                                                         

Vaš partner pri izdelavi kompletehnične dokumentacije in izvede hidravličnega uravnoteženja je podjetje I.S.P.d.o.o. z dolgoletnimi izkušnjami in referencami uravnoteženja stanovanjskih sosesk (objekti v Kamniku, Škofja Loki, Ljubljani, Litija, …).

Za projektiranje in izvedbo hidravličnega uravnoteženja potrebujemo projektno dokumentacijo obravnavanega objekta (tlorisi ogrevanja, shema dvižnih vodov ogrevanja, shema kotlovnice, gradbeni tlorisi ali podobno). To dokumentacijo potrebujemo za pregled obstoječega ogrevalnega sistema pred izvajanjem ukrepov za hidravlično uravnoteženje (popis dejansko vgrajenih grelnih teles, obstoječih termostatskih in zapornih ventilov na povratku, obtočnih črpalk in drugih elementov z vplivnimi parametri delovanja).

Za ukrepe UČINKOVITE RABE ENERGIJE, to je namestitev termostatskih ventilov s prednastavitvijo in hidravlično uravnoteženje stavbe, nudi država preko Eko sklada RS za predvidene ukrepe tudi nepovratna sredstva, ki znašajo največ 30,00 € po ogrevalu oz. največ 25% priznanih stroškov naložbe vgradnje termostatskih ventilov in hidravličnega uravnoteženja, skladno s predloženo dokumentacijo in predračuni izvajalca naložbe. Navedena spodbuda vključuje tudi del sredstev za izdelavo ustreznega projekta oziroma izvedbo postopka načrtovanja tega ukrepa.

Potrebno dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev pripravi naše podjetje.

V kolikor ste zainteresirani za poslovno sodelovanje in boste imeli kakršna koli vprašanja oz. bi želeli imeti dodatne informacije Vas prosimo, da nas kontaktirate po e-mailu ispsiol.net oz. telefonu 01 839 45 87, z veseljem vam bomo odgovorili.

Pokličite in pomagali Vam bomo!

Na vrh strani...