t: +386 1 839 45 87m: +386 31 644 911

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Dimniški sistemi JEREMIAS

V podjetju smo imeli predstavitev dimovodnih sistemov Jeremias. To podjetje v Evropi že vrsto let zelo uspešno sodeluje s podjetjem Viessmann in v celoti izpolnjuje potrebe pri vseh njihovih vrstah ogrevalnih sistemov.

Jeremias GmbH izdeluje ene najbolj kakovostnih sistemov in tako skupaj z Viessmann-om zagotavlja najvišjo kvaliteto vgrajenih materialov in s tem dolgo in neproblematično življenjsko dobo. Vsi sistemi imajo 10 let garancije in Evropski certifikat kakovosti TÜV (iso 9001:2000).

Na voljo so tako sistemi za podtlačno, kot tudi za nadtlačno izvedbo. Za kurišča na plin, olje, trda goriva, z odvisnim in neodvisnim delovanjem od zraka v prostoru. Sklopi dimnikov se dobavljajo po predhodno opravljenih meritvah. Tako jih v podjetju Jeremias izdelajo po naročilu in se na mestu montaže dimniki le sestavijo oz. vgradijo skupaj z vsemi potrebnimi elementi. Tak sistem močno skrajša čas in hkrati poveča kvaliteto celotnega sestavljenega sistema. Poleg tega nam je podjetje izročilo njihove lastne tabele in program za izračun dimnikov. Tako nam skupaj z izpiljenim in hitrim načinom dobave skrajša čas od zamisli do montaže na minimum.

Materiali so nerjaveča, visokolegirana avstenitna jekla debeline najmanj 0.6mm, kar je več od konkurence. S tem se močno podaljša obstojnost materiala in zmanjša občutljivost sistema na korozijske efekte. Vsi elementi so strojno vzdolžno plazemsko varjeni. Visoka točnost izdelave omogoča hitro montažo. Ponudba obsega dimnike za delovanje v temperaturnem območju do 200 oz . kjer je to potrebno do 400 stop. C.

Nadtlačne izvedbe vsebujejo specialna, znotraj cevi ležeča silikonska tesnila. Sestavljanje le-teh poteka po njihovem lastnem sistemu spajanja jeremias al-bi, ki omogoča hitro in enostavno montažo.

Vmesna izolacija pri dvostenskih dimnikih je narejena iz mineralne volne debeline 32.5 ali 50mm, temperaturno obstojna in preizkušena z izžiganjem dimnika pri temperaturi 1000 stop. C. Lamelna tesnila pri takih sistemih in tehnika spajanja jeremias al-dw zagotavljajo plinotesnost in enostavno montažo. Vsi elementi so industrijsko izdelani in skrbno sestavljeni od kurilne naprave pa do zaključka dimovodne naprave.

Posebej lahko omenimo njihov nov LAS sistem za dovod zgorevalnega zraka in odvod dimnih plinov. Nanj lahko priklopimo do 8 plinskih trošil, neodvisno od velikosti prostora, v katerem so nameščena (zaprt zgorevalni sistem, neodvisen od zraka v prostoru).

Ponudba zajema tudi poseben, enostenski dimovodni sanacijski sistem, odporen na vlago. Posodabljanje starih dimnikov povzroča številne težave. Neravne, preozke dimniške tuljave velikokrat onemogočajo izvedbo klasičnih sistemov. Za takšne primere je Jeremias razvil fleksibilni sistem jeremias flex iz jeklene pločevine debeline 0.12mm. Zaradi tehnologije hladnega spajanja je sistem flex visoko korozijsko odporen, gibljivost cevi pa znatno olajša montažo pri dimnikih z velikimi neravninami. Sistem je atestiran

Izdelujejo jeklene dimniške konstrukcije zaprtega okroglega preseka. Uporabljajo se za prostostoječe dvoplaščne dimnike. Na jekleno konstrukcijo je mogoče pritrditi do 8 dimnikov.

Ponujajo tudi enostenski ventilacijski odvodni sistem, ki je po izgledu identičen dimovodnemu sistemu in tako postavitev poleg dimnika daje dopadljiv izgled.

Za več informacij prosimo pokličite na tel.: (01) 839 45 87 ali pošljite faks na št.: (01) 839 45 88. Veseli bomo tudi vašega osebnega obiska na Ljubljanski 45b.

http://www.jeremias.de/

Na vrh strani...